Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Budó replica a Sanitat: “És clar que incrementar la mobilitat augmenta el risc de contagis”

|

- Publicitat -

El Govern continua insistint en el confinament total mentre que l’executiu espanyol preveu que els treballadors tornin a la feina dilluns –dimarts a Catalunya. Després que Sanitat hagi assegurat que no tenen “la sensació” que el retorn a la feina impliqui “augmentar” la transmissió de la covid-19, la portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha dit que “incrementar la mobilitat clar que incrementa el risc de contagis”.

Publicitat

Per la seva banda, el conseller d’Interior, Miquel Buch, ha lamentat la “incertesa” que creu que genera la Moncloa en la concreció de les mesures però apunta que Catalunya viu en la “subordinació”. Amb tot, reclamen que contestin a la petició del consell tècnic del Govern en què proposaven un confinament “més durador”: “Esperem llum, i si la prioritat és la salut de la ciutadania, que ho deixin clar; i si són altres coses, que ho deixin clar”, ha reblat.

Et pot interessar  El Govern i l'OCDE signen un conveni per accelerar la transició cap a un sistema de mobilitat terrestre sostenible
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió