Edició 2156

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 20 de juny del 2024
Edició 2156

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 20 de juny del 2024

Boye alerta de les conspiracions unionistes per guanyar la batalla de Puigdemont a Europa

|

- Publicitat -

La premsa unionista s’aferra a qualsevol detall per tenir esperança i, així, guanyar la batalla del president de l’exili, Carles Puigdemont. En aquesta ocasió, han posat el focus a una afirmació de l’advocat general del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) a Luxemburg, Athanasios Rantes. Les declaracions, però, han estat polèmiques i l’advocat del president, Gonzalo Boye les ha rebatut amb un fil de Twitter amb els següents arguments:

Publicitat

Davant del titular publicat per Europa Press: “El TS acull amb alegria la decisió de l’advocat del TJUE sobre euroordres, després del rebuig sobre Puigdemont”, Boye és crític i deixa palès: “Sembla que novament hi ha gent embarcada a generar relats… una lectura de les conclusions de l’Advocat General a l’Afer C-618/21 donades a conèixer avui no haurien de generar cap mena d’alegria… més aviat preocupació”.

Seguidament, qüestiona directament la informació publicada, assegurant que no és certa: “Fer creure coses que no són atenta al dret a una informació veraç garantit a la Constitució… això és obertament fals, les Conclusions no diuen res d’això”.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut