Diumenge, 25 d'octubre de 2020 - Edició 822
La República

Borrell menysprea el COI i reitera que Espanya “no reconeixerà la independència de Kosovo”

Primer va ser Bèlgica pel suport del president del Parlament de Flandes als presos polítics i ara li toca al Comitè Olímpic Internacional. Josep Borrell ha obert un nou conflicte […]

Redacció
Redacció 19/11/2018
El ministre d'Exteriors, Josep Borrell

Primer va ser Bèlgica pel suport del president del Parlament de Flandes als presos polítics i ara li toca al Comitè Olímpic Internacional. Josep Borrell ha obert un nou conflicte que va més enllà de les fronteres espanyoles, quan ha advertit que “Espanya no reconeixerà la independència de Kosovo, perquè ens ho digui un director general del Comitè Olímpic Internacional”.

El ministre d’Exteriors cita les paraules del català Pere Miró, director general adjunt de l’organisme olímpic, on critica que el Gobierno hagi boicotejat la presència d’esportistes kosovars a competicions esportives internacionals disputades a Espanya.

En una entrevista a Onda Cero, Borrell ha admès que hi ha una possibilitat que Espanya reconegui Kosovo en un futur. “Si Sèrbia acaba reconeixent la independència de Kosovo, nosaltres no som més papistes que el papa” perquè amb un acord “no hi hauria una separació unilateral”.

Relacionats