Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

Borràs ironitza sobre la negativa del TSJC a recusar Barrientos

La líder de Junts no es mostra sorpresa, però dispara contra la falta d’imparcialitat de Barrientos

Redacció 01/12/2022
Laura Borràs en roda de premsa a la seu de Junts després de la reunió de l'executiva Data de publicació: divendres 07 d’octubre del 2022, 20:30 Localització: Barcelona Autor: Àlex Recolons

La presidenta del Parlament suspesa Laura Borràs ha ironitzat sobre la decisió del TSJC de no admetre a tràmit la recusació del seu president i magistrat Jesús María Barrientos en el judici contra la líder de Junts pel suposat fraccionament de contractes quan dirigia la Institució de les Lletres Catalanes. Cal recordar que Barrientos sí que va ser apartat de la causa contra l’antiga Mesa del Parlament per la seva manca d’imparcialitat.

“No es podia saber: inadmesa a tràmit la recusació de Barrientos”, ha deixat caure en una piulada carregada d’ironia. “Deu ser que la seva falta d’imparcialitat és un valor afegit”, ha apuntat Borràs sobre una causa que des del principi ha considerat “política”. Així mateix, ha assegurat que juntament amb la seva defensa —formada per Gonzalo Boye i Isabel Elbal— continuarà lluitant per aconseguir l’absolució.