Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Barcelona tindrà el seu propi Time Out Market, un espai que reunirà “el millor” de la ciutat en gastronomia i cultura

Els impulsors de la iniciativa preveuen obrir portes el primer semestre del 2024 al Port Vell

Redacció 26/01/2023
Imatge del Time Out Market de la ciutat de Lisboa

La revista ‘Time Out’ obrirà el 2024 Time Out Market, un mercat que preveu reunir “el millor” de Barcelona en els àmbits de la gastronomia i la cultura. El projecte ocuparà una superfície de 5.250 metres quadrats i inclourà catorze cuines, un restaurant de servei complet, quatre bars, un espai i escenari per a esdeveniments, un estudi de ràdio i una terrassa exterior amb vistes panoràmiques a la ciutat, el port i el mar.

Es preveu que el mercat obri les portes el primer semestre de l’any que ve al Port Vell, a la terrassa – mirador del centre comercial Maremàgnum, que actualment es troba en procés de remodelació. Els responsables de l’empresa esperen que la posada en marxa contribueixi a dinamitzar l’economia local, atès que, segons les seves previsions, generarà diversitat de llocs de treball i noves oportunitats de promoció per als creadors gastronòmics i culturals de la capital catalana.

El Time Out Market de Barcelona serà el primer d’Espanya i el segon d’Europa. La iniciativa va començar a Lisboa el 2014 i el 2019 va continuar a Miami, Nova York, Boston, Montreal i Chicago. L’any 2021 va arribar a Dubai. També preveu ser properament a Porto, Ciutat del Cap i Vancouver. Els editors de ‘Time Out’ subratllen que l’execució i gestió de cada mercat és 100% local.

El director general d’Estratègia de Time Out Spain, Eduard Voltas, ha subratllat que la voluntat dels impulsors és “ajudar la ciutat a reconquerir el Port Vell” creant “un nou ‘hub’ gastronòmic i cultural”.