Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1479
La República

[Àudio] Àngels Barceló, prostituir-se políticament per seguir a la SER

Autoodi és la paraula per definir l’editorial de la periodista al seu programa de ràdio: mentre la pandèmia és mal gestionada a la seva comunitat de residència ella insulta al president de la Generalitat

Redacció 14/09/2020

Carregar contra el govern català des de la comunitat de Madrid, una de les que més malament ha gestionat la pandèmia, forma part de l’autoodi que han d’exercir els catalans si volen ser protagonistes en els mitjans espanyols.

En la seva editorial d’aquest matí, la periodista catalana resident a Madrid ha dit, contra el president Torra, aquestes paraules: “Fa temps que Torra i la seva cort independentista han abandonat els problemes de la gent. Han deixat de governar per dedicar-se a “lo seu” (és a dir a la independència)”.

És increïble la impunitat que té el govern de la Comunitat de Madrid. Els mitjans espanyols mantenen un unànime silenci davant la flagrant mala gestió de la pandèmia que ha fet el govern d’Ayuso. Recordem el greu error que va ser, en el mes de març, no tancar Madrid en l’absurda pretensió d’empastifar tota la península (Mejor Unidos) quan la presidenta madrilenya va exclamar “¿Cerrar Madrid? ¡Yo no sé cómo se hace eso!” I ara hi tornem a ser: comencen les escoles amb unes dades molt preocupants a la capital d’Espanya i de nou silenciades en els mitjans estatals, que malden per desviar la mirada i anar contra Catalunya.

Àngels Barceló ens demostra que un català només pot triomfar a Espanya si primer demana perdó per ser-ne. I la millor manera de fer-ho és carregant, abans de res, contra els catalans, aquella gent que democràticament s’ha guanyat el dret a la independència. En el dia del retorn als centres escolars, un dia sensible com pocs, la Barceló ho ha fet sense manies en la seva editorial radiofònica.