Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Amplien el termini per votar per correu fins al 20 de juliol

La JEC remarca que Correus "haurà d'extremar la diligència" per entregar els sobres amb el vot a les respectives meses electorals dins dels terminis legalment establerts

|

- Publicitat -

Les persones que necessitin votar per correu de cara les eleccions generals del 23 de juliol podran fer-ho fins al dijous 20 de juliol. Així ho ha acordat la Junta Electoral Central (JEC), que ha ampliat el termini per dipositar el vot per correu fins a un dia més del que estava previst, atenent així la petició de Correus d’estendre el termini, tal com ja va passar en les eleccions municipals del 28 de maig.

Publicitat

La JEC remarca que Correus “haurà d’extremar la diligència per assegurar que els sobres amb el vot poden entregar-se el dia de la votació a les respectives meses electorals, dins dels terminis legalment establerts”.

El vot per correu pot sol·licitar-se des del passat dimecres 31 de maig, de forma presencial a les oficines de Correus presentant el DNI, i de forma telemàtica a través del web de Correus i acreditant la identitat amb la firma electrònica. Les paperetes de les persones que hagin sol·licitat aquest mètode de votació s’enviaran als domicilis a partir del 3 de juliol, i el vot, per tant, podrà dipositar-se a les oficines de Correus fins al dijous 20 de juliol.

Et pot interessar  El PSOE insisteix i eleva al TC la petició perquè es recomptin els 30.000 vots nuls de Madrid
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió