Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Eleccions generals del 23 de juliol: ja pot sol·licitar-se el vot per correu

El 19 de juliol acabarà el termini per dipositar el vot per correu en una oficina de Correus

|

- Publicitat -

Quan tot just ha conclòs un període electoral, està a punt de començar-ne un altre. Complint amb l’anunci que Pedro Sánchez va fer sorpresa, en el qual avançava la celebració de les eleccions generals al pròxim 23 de juliol després dels mals resultats que el PSOE va recollir el 28 de maig, Correus ja ha habilitat el termini per sol·licitar el vot per correu.

Les peticions de vot per correu s’obren aquest mateix dimecres, 31 de maig, i podran fer-se fins al pròxim 13 de juliol. La sol·licitud, igual que en les eleccions passades, pot fer-se tant de manera presencial en qualsevol oficina de Correu amb el DNI o passaport, com de forma telemàtica a través de la seva pàgina web. Per tal que no hi hagi cues a les oficines, es pot demanar cita prèvia a través de l’aplicació, la web de Correus o l’Oficina Virtual. En cas de la sol·licitud en línia, els ciutadans han d’acreditar la seva identitat a través d’una firma electrònica.

Publicitat

A partir del 3 de juliol s’enviarà a casa de les persones que hagin sol·licitat el vot per correu tota la documentació necessària per poder exercir-lo. El 19 de juliol acabarà el termini per dipositar el vot per correu en una oficina de Correus.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut