Dissabte, 16 de gener de 2021 - Edició 905
La República

Al descobert les mentides de C’s: la policia desmenteix les invencions de Rivera sobre “la escalada violenta del nacionalismo”

“El nacionalismo ha roto la convivencia, sigue la escalada violenta. Agreden a un hombre de 75 años delante de su nieto por criticar una pancarta que defendía a los politicos […]

Redacció
Redacció 28/08/2018
El líder de Ciudadanos, Albert Rivera / EP

“El nacionalismo ha roto la convivencia, sigue la escalada violenta. Agreden a un hombre de 75 años delante de su nieto por criticar una pancarta que defendía a los politicos separatistas imputados por el golpe. Mi condena y deseo de pronta recuperación”. Això publicava el líder de Ciudadanos, Albert Rivera, al seu Twitter per culpar l’independentisme d’una agressió al País Valencià que la Policia Local d’Oliva s’ha encarregat de desmentir.

Posant de manifest la manipulació de la realitat per part del partit unionista, el cos de seguretat local ha deixat clar que l’atac que va patir -divendres, pels voltants del festival de música del Figatell Sound- un home de 75 anys no va ser per motius polítics. Els fets haurien tingut lloc després que l’home recriminés el contingut d’una pancarta que la premsa espanyolista va relacionar amb els presos polítics catalans. En realitat, i segons els organitzadors de l’esdeveniment (els Joves d’Oliva a Moviment), es tractava d’una pancarta feminista. El cos policial assegura que es va tractar d’una discussió entre el veí d’Oliva i un altre home sense identificar que, diuen els testimonis, podria ser de nacionalitat anglesa.

Amb tot, C’s s’ha encarregat de difondre la seva versió i -un cop desmentida- cap dirigent d’aquest partit ha rectificat.

Relacionats