Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Adif talla el pas de trens a la Pobla de Massaluca

S’ha tallat la tensió en la línia de trens de la Pobla de Massaluca per facilitar les tasques d’extinció de l’incendi

Avatar
Agències 12/08/2021
Imatge cedida pels Bombers de l'incendi de vegetació forestal de la Pobla de Massaluca

Adif ha tallat la tensió de la línia ferroviària que passa per la zona de l’incendi de la Pobla de Massaluca a petició dels Bombers de la Generalitat i, actualment, no circulen trens en aquest tram.

Segons ha indicat l’administrador d’infraestructures ferroviàries en una anotació en Twitter, actualment està interrompuda la circulació entre Fabara i Flix, a la línia Reus-Saragossa.

Protecció Civil i Bombers han indicat a través de diversos tuits que les carreteres TV-7231 i TV-7411 a la Pobla de Massaluca (Tarragona) també han estat tallades a causa de l’incendi.

33 Hectàrees afectades

El foc s’ha iniciat aquest dijous a la tarda i ja ha afectat una superfície aproximada provisional d’unes 33 hectàrees, la qual cosa suposa “gairebé tot el terreny forestal”.

La superfície afectada es troba, íntegrament, dins de l’espai natural protegit dels Tossals d’Almatret i Riba-Vermella i els Bombers segueixen investigant les causes de l’incendi.

Protecció Civil ha demanat als ciutadans que no s’apropin a la zona de la Pobla de Massaluca “per la seva seguretat i la dels equips d’emergències que segueixen treballant”.