Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Abascal fa una crida a “no resignar-se” entre “una comunista psicòpata i perillosa” com Colau i un “progre” com Collboni

De Oro proclama que Barcelona necessita un alcalde amb "mà de ferro" per acabar amb la delinqüència

|

- Publicitat -

El president de Vox, Santiago Abascal, va fer ahir una crida perquè Barcelona “no es resigni” entre “una comunista psicòpata i perillosa com Colau i un ‘progre’ com Collboni”. Així ho va proclamat des de la plaça Artós, símbol de les concentracions de formacions ultres i d’extrema dreta, on Vox va celebrar un míting per donar suport a l’alcaldable del partit a la capital catalana, Gonzalo de Oro.

Publicitat

Des d’allà, Abascal va acusar l’alcaldessa de Barcelona i candidata de BComú, Ada Colau, i el candidat dels socialistes, Jaume Collboni, de “destruir” la ciutat. “Barcelona mereix superar dècades de ruïna i inseguretat”, va afirmar. Al seu torn, De Oro va defensar que la ciutat “necessita un alcalde amb mà de ferro per acabar amb els delinqüents”.

Vox va reunir centenars de seguidors del partit a la plaça Artós per acompanyar  l’alcaldable de Vox en el que va ser el primer i únic acte de campanya que el líder del partit, Santiago Abascal, farà a Catalunya. A banda d’Abascal, en l’acte també s’hi va deixar veure el secretari general del partit, Ignacio Garriga.

En la seva intervenció, De Oro va posar en el centre la “delinqüència i la inseguretat” i va proclamar que la capital catalana necessita un “canvi radical”. “Barcelona era una ciutat amable i cosmopolita, avui és la imatge perfecta de les conseqüències del projecte de l’esquerra ‘perroflauta’ i del ranci caspós separatisme”, va afirmar. El candidat de Vox ha assegurat que la ciutat és “irreconeixible” pels seus ciutadans i va insistir en la necessitat d’un alcalde que “posi ordre”. “La ciutat necessita un alcalde que posi ordre i que faci la vida impossible als delinqüents”, va sentenciar.

Et pot interessar  Turull es mostra inflexible i promet ma dura amb els okupes: "Serem inflexibles i que no em vinguin amb la contradicció del dret a l'habitatge"

De Oro va acusat Colau i Collboni de convertir la ciutat en un lloc “insegur, líder en homicidis i violacions”, i de donar “més drets a delinqüents com els -okupes- de la plaça Bonanova que als legítims propietaris”. En la mateixa línia, el candidat del partit va assegurar que el PSC té “lligada” la Guàrdia Urbana i va culpar el govern actual “d’expulsar” les persones a l’extraradi de Barcelona “perquè no poden llogar o comprar” un habitatge a la capital. En termes de mobilitat, De Oro va criticar que la ciutat s’ha tornat “un exercici de risc” a causa dels carrils bici i ha carregat contra el transport públic que, segons el candidat de Vox, “és ineficient, car i, sobretot, insegur”.

“Barcelona ha passat a ser la ciutat on migraven tots els espanyols a ser l’enemiga de la prosperitat”, va insistir. Amb això, el candidat de Vox va afirmar que l’objectiu del partit és “derogar totes les polítiques” de l’actual consistori i ha assegurat que el partit “no descansarà” fins que siguin la primera força a tot Catalunya.

Amb tot, el president del partit, Santiago Abascal, va insistir que els socialistes són “còmplices” d’haver “destrossat” la ciutat i ha fet valdre que Vox ha sabut “recollir l’esperit de la plaça Artós, de la plaça Bonanova i d’aquells que van sortir a manifestar-se contra Colau i les seves màfies”.

https://twitter.com/vox_es/status/1657743947546935297

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió