Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Una baralla de bar a Figueres acaba amb un apunyalament

Els Mossos busquen l'autor dels fets i han obert una investigació

|

- Publicitat -

Nova víctima d’apunyalament a Catalunya, aquesta vegada a Figueres (Alt Empordà), on una baralla entre dos homes ha acabat amb un d’ells apunyalat. La discussió va iniciar-se al voltant de les vuit del vespre del passat diumenge, 1 d’octubre, en un local ubicat al carrer Migdia de la població i que és “conflictiu”, segons han indicat fonts policials a l’ACN.

La disputa va traslladar-se fins al carrer de Méndez Nuñez, on hauria tingut lloc l’agressió. Les unitats de la Guàrdia Urbana de Figueres i dels Mossos que van desplaçar-se fins al lloc dels fets van localitzar la víctima estesa a terra, i membres del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) la va traslladar a l’hospital de Figueres. Els Mossos busquen l’autor dels fets i han obert una investigació.

Publicitat

Aquesta baralla arriba després d’un cap de setmana complicat i ple d’aldarulls arreu de Catalunya. En el marc de les festes majors de Molins de Rei, un grup format per nombrosos joves va dedicar-se a malmetre mobiliari urbà i a assaltar comerços, la nit de dissabte a diumenge. La mateixa nit, una baralla multitudinària a Vic (Osona) va acabar amb quatre joves ferits per arma blanca, un d’ells ferit de gravetat i, la resta, ferits menys greus. D’altra banda, els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Central (RPC) investiguen la mort d’un home de 23 anys que ha mort en un centre hospitalari de Vilafranca del Penedès arran d’una ferida per una arma de foc

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut