Edició 2159

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 23 de juny del 2024
Edició 2159

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 23 de juny del 2024

USTEC crida el personal laboral dels centres a sumar-se a la vaga i lamenta que sigui “invisible” per a Educació

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El sindicat USTEC-STEs (IAC) fa una crida al personal laboral -com són educadors d’educació especial o tècnics d’educació infantil, entre altres- a sumar-se als docents en les properes jornades de vaga convocades, la propera aquest dimecres. El sindicat considera que el personal laboral és “invisible” per al Departament d’Educació i el reivindica com a “imprescindible” per a la comunitat educativa. En una roda de premsa, la portaveu d’USTEC-STEs, Iolanda Segura, ha previst que la vaga d’aquest dimecres tindrà menys seguiment que les anteriors del març sobretot perquè es troben a finals de curs, però ha advertit que la “indignació és la mateixa” i ha demanat “continuar pressionant” davant de la “dinàmica impositiva” de la conselleria.

El personal laboral engloba figures com auxiliars d’educació especial; educadors d’educació especial; tècnics d’educació infantil; integradors socials; fisioterapeutes i audioprotesistes dels serveis educatius; també, educadors, cuiners, netejadores i conserges de llars d’infants gestionades pel departament i el personal laboral docent (no funcionaris).

Publicitat

Després de la vaga d’aquest dimecres, hi ha convocades una aturada de 8 a 10 h el 2 de juny i una última jornada de vaga el 9 de juny, en què també està cridat el personal laboral. Els docents ja es van mobilitzar el març contra les polítiques del conseller Josep Gonzàlez-Cambray i van reprendre les protestes dimarts passat amb una aturada parcial al matí. 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió