Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

Un detingut per robar en dotze trasters de Girona en una sola nit

ACN Girona – Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 49 anys per entrar a robar en dotze trasters de la ciutat en una sola nit. Els fets van […]

Agències 02/09/2022

ACN Girona – Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 49 anys per entrar a robar en dotze trasters de la ciutat en una sola nit. Els fets van tenir lloc la matinada del 31 d’agost quan l’home va entrar en una comunitat de veïns i va forçar la porta de dotze trasters per emportar-se bicicletes i altres objectes de valor. Després de denunciar-ho i gràcies a la participació ciutadana, els agents van localitzar un garatge de Salt on hi havia part dels objectes robats. Els policies van recuperar tres de les bicicletes robades aquella nit, catorze més de dubtosa procedència, dos patinets elèctrics, set quadres de bici desballestats i diverses rodes empaquetades. Arran de les evidències els Mossos van detenir l’home que feia servir la plaça d’aparcament.

La investigació segueix oberta amb l’objectiu d’esbrinar l’origen de les catorze bicis que hi havia en l’aparcament de Salt i no es descarta que el detingut estigui implicat en altres fets delictius. L’home, que no té antecedents, va declarar davant de la policia i properament serà citat per fer-ho davant del jutge instructor de la causa.

Els Mossos d’Esquadra recorden la importància d’anotar el número de bastidor de les bicis per tal de comunicar-ho en cas de robatori. Es tracta d’un número únic i exclusiu que les identifica i permet saber si una bici és robada o no al moment. Aquest número habitualment es troba al quadre de la bicicleta, sota la caixa del pedaler.