Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

S’inicia el camí per a la construcció d’una nova facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV a Reus

ACN Reus.-L’Ajuntament de Reus publicarà aquest dimecres al perfil del contractant la licitació del contracte per a la realització dels estudis previs per a la construcció d’una nova facultat de […]

Avatar
Agències 07/09/2021

ACN Reus.-L’Ajuntament de Reus publicarà aquest dimecres al perfil del contractant la licitació del contracte per a la realització dels estudis previs per a la construcció d’una nova facultat de Medicina i Ciències de la Salut al campus de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Bellissens. Aquests estudis, que es fonamentaran amb el pla funcional aportat per la pròpia universitat, seran la base per a la redacció dels documents tècnics per a la construcció del futur edifici i la urbanització de l’entorn. El contracte surt a un preu de licitació de 21.487,60 euros, sense IVA.

Carles Pellicer, alcalde de Reus, ha afirmat que “el nou equipament permetrà donar resposta a les necessitats de creixement i modernització que ara té l’equipament educatiu al centre de la ciutat”. La nova facultat estarà estretament vinculada a l’Hospital Universitari Sant Joan i generarà les necessàries sinèrgies amb centre sanitari. El consistori valora que la reubicació de la facultat, sumada a la planificada construcció de la futura estació ferroviària de Bellissens, contribuiran de manera directa a la dinamització de la zona sud de la ciutat.Els estudis previs es fonamentaran amb el pla funcional aportat pel degà de la facultat. El document diferencia entre dues tipologies d’instal·lacions, una dedicada principalment a la docència i l’activitat acadèmica, i l’altra dirigida a facilitar l’activitat de recerca: el centre docent i el Centre recerca biomèdica.