Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024
Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024

Seat proposa als sindicats allargar tres mesos més l’ERTO per la falta de xips

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Seat pacta amb els sindicats allargar tres mesos l’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació per tenir prou flexibilitat per adaptar-se a la falta de components a les plantes de Martorell i Barcelona. Segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha confirmat l’empresa a l’ACN, la companyia s’ha vist obligada a prendre aquesta decisió per l’escenari complex marcat per la crisi dels semiconductors i l’escassetat de primeres matèries intensificades per la invasió russa d’Ucraïna. L’ERTO contempla la a suspensió temporal del torn de nit de la línia 2, amb una afectació diària de 900 persones, i la “possible cancel·lació” de jornades de producció a qualsevol de les línies de fabricació.

“És una decisió que prenem des de la responsabilitat i el diàleg amb la representació dels treballadors”, ha indicat un portaveu de Seat.

Publicitat

 L’automobilística ha assegurat que té com a prioritat reforçar el model de negoci ser una companyia “més sòlida i robusta davant dels factors externs”.

Seat va presentar un expedient al setembre que s’havia d’allargar fins al 23 de desembre i que ara durarà fins al 31 de març.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió