Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

SATSE exigeix a la direcció de Bellvitge i l’Ajuntament de l’Hospitalet complir amb les millores pactades a l’aparcament

|

- Publicitat -

ACN L’Hospitalet de Llobregat – El sindicat d’infermeria SATSE exigeix a la direcció de l’Hospital de Bellvitge i a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat que compleixin els compromisos adquirits per millorar l’aparcament de treballadors. Ara fa un any, SATSE es va reunir amb les dues parts per denunciar la inseguretat de l’espai, i assegura que van pactar reforçar la il·luminació i la seguretat fent una delimitació del pàrquing. “Però encara no s’ha fet res”, lamenten les representants de les treballadores. El sindicat assegura que molts vehicles pateixen destrosses o furts per manca de seguretat a la zona, i avancen que s’adreçaran als partits de l’oposició per buscar més complicitats.

A preguntes de l’ACN, fonts de l’Ajuntament han manifestat que aquest és un tema que el col·lectiu d’infermeres ha de parlar amb la gerència de l’Hospital de Bellvitge. També han explicat que fa un temps el consistori va netejar el solar que el grup utilitza com a aparcament, un solar que no és de propietat municipal.

Publicitat

Finalment, des de l’Ajuntament s’ha insistit que si la gerència de l’Hospital de Bellvitge demana col·laboració en temes de senyalització, instal·lació de tanques, o d’altres, es col·laborarà “tal com s’ha fet sempre”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió