Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Sant Joan les Fonts i Les Preses posen vigilància privada per lluitar contra els botellots

ACN Sant Joan les Fonts / Les Preses .-Els ajuntaments de Sant Joan les Fonts i de les Preses (Garrotxa) posen vigilància privada per evitar botellots, com el que aquesta […]

Avatar
Agències 07/09/2021

ACN Sant Joan les Fonts / Les Preses .-Els ajuntaments de Sant Joan les Fonts i de les Preses (Garrotxa) posen vigilància privada per evitar botellots, com el que aquesta matinada ha arribat a congregar un miler de persones al polígon de les Coromines. Les Preses fa dies que pateix aquesta situació. Per evitar-ho, el consistori –d’acord amb els Mossos i el departament d’Interior- ha restringit al trànsit els accessos d’alguns carrers del poble i del polígon des de les onze de la nit a les sis del matí. Alguns estan tancats i en d’altres s’hi instal·len tanques i vigilància. A Sant Joan, hi haurà vigilants a partir d’aquesta nit i la seva alcaldessa, Maria Vidal, reclama suport policial per fer front a aquestes situacions.

Des de l’Ajuntament asseguren entendre les necessitats dels joves però que “sense l’ajuda d’altres administracions, un municipi de poc més de 3.000 habitants no té eines per controlar” actes com aquests. La situació coincideix amb la celebració de les Festes del Tura d’Olot.