Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Sánchez diu que a denúncia falsa de Malasaña no amaga la realitat que pateixen els col·lectius LGTBI

ACN Madrid.-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha expressat aquest dijous la seva “solidaritat” cap a les persones GLTBI perquè “malgrat que es va conèixer que l’agressió de Malasaña […]

Agències 09/09/2021

ACN Madrid.-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha expressat aquest dijous la seva “solidaritat” cap a les persones GLTBI perquè “malgrat que es va conèixer que l’agressió de Malasaña era una denúncia falsa”, això “no pot impedir descriure el que és veritat, que és la realitat que pateixen persones de diverses orientacions sexuals pel fet de ser com són”. Per aquest motiu ha traslladat “el compromís del govern d’Espanya amb la tolerància i el respecte” per “seguir posant sobre la taula mesures per frenar els delictes d’odi”.

Sánchez ha fet aquestes manifestacions des d’Astúries, on ha presentat la nova FP aprovada al Consell de Ministres fruit del “diàleg” amb el sector, les empreses i els sindicats per modernitzar la formació. Ha recordat que s’han aprovat 10 noves titulacions i s’han compromès 200.000 noves places de FP fins al 2023. Segons ha explicat, entre 2021 i 2024 el govern espanyol desplegarà 5.500 milions d’euros per a la transformació de la FP, 1.200 milions dels quals procedeixen dels fons de recuperació.