Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024
Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024

Sánchez anuncia una partida addicional de 38,5 milions d’euros per a salut mental

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest diumenge que el Consell de Ministres aprovarà el pròxim dimarts una partida addicional de 38,5 milions d’euros a repartir entre les comunitats autònomes per a salut mental. Segons fonts del govern espanyol, d’aquests 38,5 milions, 14,5 es destinaran a la millora d’equipaments als centres de salut. Se sumen als 100 milions d’euros del pla de salut mental que el govern espanyol va activar el 2022 per crear una línia d’atenció a la conducta suïcida que ha atès 119.000 persones, la creació del títol de metge especialista en psiquiatria infantil i de l’adolescència, i per transferir 24 milions d’euros als territoris amb aquesta finalitat.

En un acte a Valladolid al que han assistit 1.500 persones, Sánchez ha afirmat que no té “cap dubte” que el PSOE “guanyarà aquestes eleccions del 28-M”. Sánchez ha justificat que durant aquesta campanya hagi estat anunciant mesures als mítings del PSOE. “La dreta voldria que no féssim res durant la campanya electoral i que tot es paralitzés”, ha dit, però “els problemes dels ciutadans no poden esperar, i aquest govern els seguirà resolent”.

Publicitat

 

Sánchez ha assegurat que votar el PSOE és defensar la sanitat pública, perquè la lliçó d’aquesta legislatura és que “el pitjor enemic de la salut no són els virus ni les malalties, sinó les retallades”. “Quan Rajoy va arribar al govern va dir a les comunitats autònomes que havien de retallar 10.000 milions, dels quals 7.000 en sanitat”, ha destacat, però en realitat per al PP la crisi financera només va ser una excusa per aplicar les receptes “neoliberals”.

 

 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió