Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Salut confirma la mort de 7 persones més amb coronavirus i 72 nous positius a la demarcació de Lleida

ACN Lleida.-El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores han mort 7 persones amb coronavirus a la Regió Sanitària de Lleida, mentre no s’ha comptabilitzat cap decés […]

Avatar
Agències 01/04/2020

ACN Lleida.-El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores han mort 7 persones amb coronavirus a la Regió Sanitària de Lleida, mentre no s’ha comptabilitzat cap decés a la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran per la covid-19. D’aquesta manera, la xifra de víctimes mortals registrades fins ara és de 62 al conjunt de la demarcació lleidatana. Pel que fa als nous casos detectats, sumen un total de 72, 65 dels quals a Lleida i 7 a l’Alt Pirineu i Aran, fent que el nombre total d’afectats sigui de 897. Mentre, 281 persones es troben ingressades en diferents centres hospitalaris de les comarques de Lleida, 51 d’aquestes a l’UCI. Les altes acumulades al territori ja són 124; amb 82 a la regió de Lleida i 42 a la de l’Alt Pirineu i Aran.

Actualment, a la Regió Sanitària de Lleida hi ha 238 persones ingressades, 151 d’aquestes a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, on 109 d’elles es troben estables a planta i 42 a l’UCI. Mentre, 39 més estan a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 30 de les quals a planta i 9 a l’UCI i n’hi ha unes altres 48 en llits de centres privats, totes estables a planta. En les darreres hores, a més, s’han donat d’alta 11 persones.Pel que fa a la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, hi ha 43 persones ingressades a planta en diferents equipaments sanitaris. Així, 12 estan a l’Espitau Val d’Aran, 18 més a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, uns altres 4 a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell i els darrers 9 es troben a l’Hospital de Cerdanya. En aquest àmbit territorial, 5 persones han rebut l’alta en les darreres hores.D’altra banda, el Departament de Salut ha expressat el seu condol a la família, amics i companys del metge de família de l’ABS de Balaguer, Albert Coll, víctima de la covid-19. Salut ha volgut destacar i agrair la seva feina i dedicació per a la millora de la salut de la comunitat, així com la de tots els professionals sanitaris davant la tasca que estan realitzant per fer front a aquesta pandèmia.