Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Retards en seixanta vols de Ryanair a l’aeroport del Prat per la vaga de tripulants de cabina

ACN Barcelona – La jornada de vaga d’aquest dimecres entre els tripulants de cabina de Ryanair ha causat retards en seixanta vols de l’aerolínia a l’aeroport del Prat fins a […]

Agències 17/08/2022

ACN Barcelona – La jornada de vaga d’aquest dimecres entre els tripulants de cabina de Ryanair ha causat retards en seixanta vols de l’aerolínia a l’aeroport del Prat fins a les set de la tarda, segons dades del sindicat convocant de la protesta USO. Concretament, es tracta de 24 sortides i de 36 arribades. Tot i la nova jornada reivindicativa, la companyia no ha hagut de cancel·lar cap vol al Prat. Per la seva banda, a l’aeroport de Girona s’han produït una desena de retards, en 5 sortides i 5 arribades. Al conjunt de l’Estat, no s’ha registrat cap cancel·lació aquest dimecres mentre que la xifra de demores s’ha elevat fins a 307, concretament en 129 sortides i 178 arribades.

(En aquesta actualització, s’han afegit els vols afectats fins a les 19.00 hores i els cancel·lats)

Pel que fa a la resta d’aeroports, el de Palma de Mallorca és el que ha registrar un major nombre de retards durant la jornada d’avui – 38 en sortides i 64 en arribades – seguit de Barcelona, i en menor proporció Madrid, aquest darrer amb retards en 12 sortides i en 16 arribades. Girona i Santiago de Compostel·la han estat els dos aeroports amb un menor nombre d’incidències comptabilitzades.