Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Portes Obertes del Catalanisme exigeix que “les contradiccions internes partidistes” no supeditin el diàleg

ACN Barcelona.-Portes Obertes del Catalanisme ha exigit que “les contradiccions internes de caràcter partidista ni els càlculs electorals a curt termini” subordinin el contingut del diàleg entre executius. En una […]

Avatar
Agències 10/09/2021

ACN Barcelona.-Portes Obertes del Catalanisme ha exigit que “les contradiccions internes de caràcter partidista ni els càlculs electorals a curt termini” subordinin el contingut del diàleg entre executius. En una declaració amb motiu de la Diada, la plataforma assenyala que la societat només se’n sortirà si són capaços de crear “un clima de confiança que faci possible que les passes endavant es consolidin”. “Ara més que mai hem d’afirmar que no és temps de confrontació sinó de recerca d’entesa”, assenyalen.

Portes Obertes del Catalanisme admeten que el discurs de la confrontació i del conflicte “no ha estat superat del tot” però sí que “les condicions són millors que les de l’any passat”, en el moment de celebrar la Diada.”El diàleg, malgrat tot, s’obre pas”, apunten, i fan referència als indults, la convocatòria de la taula de diàleg, la feina a la Comissió Bilateral o el nou marc de relacions entre el Govern i l’executiu espanyol. Finalment, fan una crida a governar per sortir de la crisi derivada de la pandèmia. I apunten que cal estabilitat política i institucional per fer possible la recuperació social i econòmica.