Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Parlem Telecom obre cinc noves botigues a Catalunya en el marc del seu pla d’expansió d’un milió d’euros

ACN Barcelona.-Parlem Telecom obre cinc noves botigues a Vic, Malla, Amposta, Igualada i Terrassa. Aquestes accions formen part del pla d’expansió territorial de la companyia, valorat en un milió d’euros, […]

Avatar
Agències 08/09/2021

ACN Barcelona.-Parlem Telecom obre cinc noves botigues a Vic, Malla, Amposta, Igualada i Terrassa. Aquestes accions formen part del pla d’expansió territorial de la companyia, valorat en un milió d’euros, d’inaugurar desenes de botigues físiques entre 2021 i 2022. L’objectiu de l’operadora de telecomunicacions, que fins ara només comptava amb locals propis a Barcelona, Reus i Lleida, és augmentar la proximitat vers els clients, especialment aquells no familiaritzats amb els entorns digitals. El pla d’expansió de la companyia contempla obrir botigues franquícia a les capitals de comarca, botigues mòbils a pobles i botigues insígnia a les capitals de les demarcacions.

Els clients de Parlem poden gaudir de serveis addicionals en les botigues de l’operadora catalana com, per exemple, descomptes de fins al 20% al contractar una assegurança a la mútua catalana Mussap.