Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Onze jutges substituts de Catalunya prometen el càrrec a distància per culpa del coronavirus

ACN Barcelona.-Un total d’onze jutges substituts i de reforç han jurat o promès el seu càrrec de forma telemàtica davant de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Barcelona.-Un total d’onze jutges substituts i de reforç han jurat o promès el seu càrrec de forma telemàtica davant de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Ho han fet signant un formulari escrit que han enviat al tribunal, en substitució, a causa del coronavirus, de l’acte solemne presencial de jurament. El Consell General del Poder Judicial va aprovar el 19 de març l’inici de la fase de reforç i substitució dels jutges en pràctiques de la promoció número 69, que van acabar la formació a l’Escola Judicial de Barcelona l’estiu passat.

Fins ara havien estat ajudant a altres jutges, però ara ja portaran directament ells sols alguns casos en diversos jutjats, almenys fins el 31 d’agost vinent. De tots els jutges, i seguint les seves preferències i les necessitats i vacants al territori, se’ls ha distribuït de la següent manera: dos a Mollet del Vallès, dos a Vic i dos a Valls, i un a cadascun dels jutjats de Berga, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Igualada i Vilafranca del Penedès.