Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Nits de Circ arriba a Roses superant les 10.000 entrades venudes i amb una nova funció el 21 d’agost

ACN Roses – Nits de Circ arriba demà a Roses (Alt Empordà) havent superat les 10.000 entrades venudes i incorporant una nova funció el 21 d’agost. Després del seu pas […]

Agències 15/08/2022

ACN Roses – Nits de Circ arriba demà a Roses (Alt Empordà) havent superat les 10.000 entrades venudes i incorporant una nova funció el 21 d’agost. Després del seu pas per Besalú (Garrotxa), on va assolir el 96% d’ocupació amb 5.036 espectadors, la segona edició del Nits de Circ es trasllada ara a la Ciutadella. Aquest 2022 l’espectacle porta 24 artistes arribats de vuit països, que ofereixen vuit atraccions sota les estrelles. D’ençà que Nits de Circ va abaixar el teló aquest dissabte a Besalú, catorze empreses han treballat amb rapidesa per desmuntat tota la graderia -sense lona- i traslladar-la a la Ciutadella de Roses, on s’ha tornat a muntar perquè estigui a punt per demà 16 d’agost.

La Ciutadella de Roses ja està a punt per viure la segona edició de Nits de Circ. L’espectacle arriba a l’Alt Empordà, després del seu pas per la Garrotxa, amb més de 10.000 entrades venudes i havent afegit una funció a les que s’havien previst inicialment. Serà el diumenge 21 d’agost.

El circ sense lona ja s’ha muntat a Roses, i ara mateix els tècnics encarregats de sonoritzar i il·luminar l’espectacle fan els últims retocs. Dos grups electrògens generaran la potència suficient per als equips de so i per als més de 200 projectors que il·luminaran les actuacions.

Aquest any, la proposta del Circus Arts Foundation, reuneix 24 artistes arribats de vuit països diferents. Les entrades es poden adquirir a preus que oscil·len entre els 14 i els 44 euros.

Nits de Circ, d’una hora i mitja de durada i sense entreacte, inclou vuit atraccions circenses: la temerària roda de la mort (Navas Team de l’Equador), patinatge acrobàtic d’alt voltatge (Duo Donnert d’Hongria), salts al trapezi volant (Camila Palma de Xile), equilibrisme (Krasimir Vasov de Bulgària), humor sense paraules (Eric Boo de Catalunya), vols amb les cintes aèries a 8 metres del terra (Duo Moment of Love de Vietnam) i acròbates de força inversemblant (Troupe Hassak de Kazakhstan).