Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Moren per coronavirus 8 usuaris de la Llar de Sant Josep de Lleida i 27 més estan aïllats

ACN Lleida.-Vuit usuaris de la Llar de Sant Josep de Lleida han mort per coronavirus els últims dies. Són sis dones i dos homes. 27 usuaris més estan aïllats a […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Lleida.-Vuit usuaris de la Llar de Sant Josep de Lleida han mort per coronavirus els últims dies. Són sis dones i dos homes. 27 usuaris més estan aïllats a la residència, 20 dels quals han donat positiu en covid-19 i els altres 7, amb símptomes, esperen els resultats de la prova. Així ho ha confirmat a l’ACN el responsable de la Generalitat a la UGT de Lleida, Xavier Pifarré, que ha afegit que vuit treballadors del centre també estan contagiats. Sis d’ells estan aïllats a casa, un altre hospitalitzat i l’altre, que era el metge del centre, ja ha estat donat d’alta.

Antonio Ordóñez, d’UGT Lleida, reclama que arribin més mesures de protecció pels treballadors de les residències ja que no en tenen i treballen amb el principal grup de risc; la gent gran. Recorda, a més, que els edificis residencials no estan preparats com les instal·lacions sanitàries i que els treballadors, que estan treballant de manera “exemplar”, estan “preocupats”.