Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

L’independentisme exhibeix múscul al carrer abans de la taula de diàleg

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest diumenge. ‘El País’ aprofundeix en l’ampliació del Prat: “Generalitat: “No vamos a frenar el desarrollo del aeropuerto””. La fotografia de portada és per a […]

Avatar
Agències 11/09/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest diumenge. ‘El País’ aprofundeix en l’ampliació del Prat: “Generalitat: “No vamos a frenar el desarrollo del aeropuerto””. La fotografia de portada és per a la guanyadora de la Copa Volpi: “Penélope Cruz triunfa en Venecia”. ‘El Periódico’ situa com a tema principal el vintè aniversari de l’atac a les Torres Bessones de Manhattan: “El 11-S más agitado”. Al costat, la Diada: “Manifestación multitudinaria pero dividida por el diálogo”. ‘El Punt Avui’ destaca de manera monogràfica a la seva portada la nova mobilització de l’independentisme al carrer amb motiu de la Diada: “Ho hem tornat a fer”.

‘La Vanguardia’ interpreta la mobilització sobiranista de la Diada: “L’independentisme es reafirma al carrer abans de la taula de diàleg”. A sota, un altre 11-S: “Biden crida a la unitat i l’esperança en el 20è aniversari de l’11-S”. ‘La Razón’ entrevista Enrique López, portaveu de Justícia del PP: “El PP tiene el apoyo de la mayoría de la carrera judicial”. A sota, l’Onze de Setembre: “Una diada contra Esquera y el diálogo con el Gobierno”.’Ara’ destaca la nova demostració de força social del moviment sobiranista catalana amb motiu de la Diada: “L’independentisme resisteix al carrer”. A sota, entrevista al conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray: “No tots els professors imparteixen les classes en català”. ‘ABC’ recorda el vintè aniversari de la massacre de les Torres Bessones: “EE.UU. no olvida y mira al futuro en plena crisis”. A sota, interpreta l’Onze de Setembre: “La división de los partidos independentistas desinfla la manifestación de la Diada”.I ‘El Mundo’, que continua indagant en la polèmica ampliació de l’aeroport de Barcelona i en les seves derivades polítiques: “Sánchez frenó el plan de El Prat para dar un toque de atención a ERC”. A sota, interioritats orgàniques del Partit Popular: “Génova busca una tregua en Madrid para que Ayuso no eclipse la convención del PP”.