Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

L’Hotel Atenea de Mataró acollirà pacients amb patologies lleus per alliberar llits d’aguts a l’hospital

ACN Mataró.-L’Hotel Atenea del port de Mataró acollirà a partir d’aquest dissabte pacients estables de baix risc i baixa complexitat assistencial, que procedeixen de centres sociosanitaris de la comarca. D’aquesta […]

Avatar
Agències 27/03/2020

ACN Mataró.-L’Hotel Atenea del port de Mataró acollirà a partir d’aquest dissabte pacients estables de baix risc i baixa complexitat assistencial, que procedeixen de centres sociosanitaris de la comarca. D’aquesta manera, els llits que quedin alliberats als sociosanitaris s’adequaran i els passaran a ocupar malalts amb patologies lleus de l’Hospital de Mataró. El cercle es tanca alliberant aquests llits de l’hospital per poder absorbir l’increment de malalts greus, com a conseqüència de la crisi sanitària del coronavirus. Dos professionals del Consorci Sanitari del Maresme –un metge i una infermera– dirigiran l’equipament hospitalari de l’Hotel Atenea, on s’habilitaran disset habitacions de la planta baixa.

En total, en aquest equipament hi treballaran un total de 30 de professionals, entre llicenciats de medicina que han aprovat l’examen MIR i que estan pendents d’iniciar la residència i estudiants d’últim any de Medicina i d’Infermeria. Tots ells han realitzat una formació específica a l’Hospital de Mataró i a l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena.