Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Les cases de colònies i albergs veuen insuficients les ajudes a les que poden optar i alerten del risc de tancament

ACN Barcelona.-L’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya ha alertat aquest dimecres que moltes cases i albergs estan en risc de tancar, perquè les inversions ja estan fetes […]

Avatar
Agències 01/04/2020

ACN Barcelona.-L’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya ha alertat aquest dimecres que moltes cases i albergs estan en risc de tancar, perquè les inversions ja estan fetes i justament no han pogut obrir en el moment en què començava la seva principal temporada. Les mesures aprovades per les administracions, diu, són “insuficients”, i a més “de difícil accés, comportant una complexitat administrativa i de costos afegits major que la pròpia prestació a rebre”. També ha recordat que d’aquesta activitat en depenen un gran nombre de treballadors, majoritàriament pimes i negocis familiars.

Per tot plegat, l’associació demana el suport de l’administració i la corresponsabilitat de tothom per mantenir els compromisos contractuals d’escoles i entitats, tot i que impliqui diferir-los a un temps on puguin reprendre la normalitat perduda.