Dimarts, 9 d'agost de 2022 - Edició 1475
La República

Les bandes musicals reclamen a Sanitat que validi els seus protocols de seguretat

ACN Barcelona.-La Confederació Espanyola de Societats Musicals (CoESsM) denuncia aquests dijous que el Ministeri de Sanitat no s’està fent càrrec de validar el protocol específic que han elaborat per a […]

Agències 11/06/2020

ACN Barcelona.-La Confederació Espanyola de Societats Musicals (CoESsM) denuncia aquests dijous que el Ministeri de Sanitat no s’està fent càrrec de validar el protocol específic que han elaborat per a la represa de l’activitat. De fet, expliquen que el cap de gabinet del Ministre Salvador Illa els “remet” al Ministeri de Cultura i a les recomanacions generals establertes pel sector cultural per resoldre la qüestió. La CoESsM ja ha fet arribar aquestes “consultes” a José Manuel Rodríguez Uribes, Ministre de Cultura, però reiteren que tractant-se d’una crisi epidemiològica, les seves aportacions haurien de ser validades per Sanitat.

De la seva banda, la Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM) ha remès a la resta d’associats de CoESsM la documentació del seu pla de desconfinament, que ha fet arribar a la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme perquè sigui també validada.