Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1440
La República

L’empresa francesa Cubyn obrirà la seu central a Barcelona i contractarà 20 persones

ACN Barcelona.-L’empresa francesa Cubyn obrirà la seu central a Barcelona, on té previst contractar vint persones. La companyia ha tancat una roda de finançament de 35 milions d’euros liderada per […]

Agències 18/03/2021

ACN Barcelona.-L’empresa francesa Cubyn obrirà la seu central a Barcelona, on té previst contractar vint persones. La companyia ha tancat una roda de finançament de 35 milions d’euros liderada per Eurazeo i Bpifrance Large Venture i preveu duplicar l’equip fins als 170 empleats a finals de 2021. Així mateix, l’empresa preveu obrir el seu mercat a altres països com Espanya, Portugal, Itàlia, el Regne Unit i Alemanya. A l’Estat, l’empresa té previst contractar 200 persones per al magatzem de 10.000 metres quadrats que instal·larà a la zona del centre del país. Des d’aquest espai es gestionaran els enviaments a tota Espanya i Portugal. La companyia preveu tancar el 2021 amb un volum total brut de gestió de mercaderies de 70 milions d’euros en aquest mercat.

“Espanya i Portugal són un dels cinc mercats principals de comerç electrònic d’Europa, si bé encara els queda recorregut de maduresa logística. Aquest fet ens brinda moltes oportunitats per desenvolupar el negoci en aquesta regió. A més, avui ja són països clau als nostres fluxos d’enviament transfronterers”, ha assegurat el cofundador i conseller delegat de l’empresa, Adrien Fernandez.