Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

L’Automobile Barcelona comptarà amb més de vint marques i apostarà per l’electrificació i com a eix principal

ACN Barcelona.-El Saló Internacional de l’Automòbil, Automobile Barcelona, comptarà amb més de vint marques que presentaran les seves novetats i apostarà per l’electrificació, la tecnologia i la descarbonització com a […]

Avatar
Agències 09/09/2021

ACN Barcelona.-El Saló Internacional de l’Automòbil, Automobile Barcelona, comptarà amb més de vint marques que presentaran les seves novetats i apostarà per l’electrificació, la tecnologia i la descarbonització com a eixos principals. El saló, organitzat per Fira de Barcelona amb el suport de l’Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions (Anfac), tindrà lloc entre el 30 de setembre i el 10 d’octubre al recinte de Montjuïc i serà un dels primers certàmens d’Europa de celebrar-se de manera presencial després de la pandèmia.

El 30 de setembre i 1 d’octubre seran els dies reservats a la premsa i professionals del sector. Per altra banda, els tradicionals “boxes” ubicats a les avingudes Reina Maria Cristina i Rius i Taulet posaran a disposició dels aficionats les gammes actuals de vehicles amb l’objectiu de donar a conèixer les seves prestacions. El circuit de Montjuïc serà el banc de proves on els aficionats del motor podran familiaritzar-se i provar aquests vehicles. L’esdeveniment comptarà a més amb la zona Urban Mobility, a la Plaça de l’Univers, que recrearà la nova mobilitat a les ciutats i permetrà als visitants provar vehicles dissenyats per al transport urbà personal amb un circuit habilitat que també abordarà la formació viària. “Volem que Urban Mobility ajudi a trencar barreres mentals, que sigui el lloc on els aficionats puguin veure els beneficis dels motors elèctrics i altres tecnologies que poden generar dubtes a l’usuari. Aquí podran comprovar els seus avantatges i anticipar-se a com ens mourem en el futur”, ha assegurat el president del saló, Enric Lacalle. Entre les empreses que participen en aquest espai hi ha el Servei Català de Trànsit, Arena, Motos Bordoy, Silence Urban Ecomobility i Sunra.Per altra banda, i després de l’anunci de la Comissió Europea de la fi de la venda de cotxes amb motors de combustió per 2035, els sistemes de propulsió alternativa seran també els grans protagonistes de les jornades per a professionals. En aquest sentit, Anfac organitzarà l’1 d’octubre el fòrum de l’electrificació, en el qual les marques abordaran temes com la descarbonització i l’electrificació del transport. La Societat de Tècnics d’Automoció (STA) també organitzarà cinc jornades telemàtiques per a professionals del sector que tractaran temes com la xarxa de punts de recàrrega, el vehicle d’hidrogen o la mobilitat com a servei.