Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

L’Associació Cambuleta recapta fons per a l’Hospital del Pallars amb la campanya solidària ‘1 like = 0,5 euros’

ACN Tremp.-L’Associació Cultural Cambuleta ha posat en marxa una campanya solidària per recaptar fons per comprar material per l’Hospital Comarcal del Pallars arran de la crisi del coronavirus. La iniciativa […]

Avatar
Agències 01/04/2020

ACN Tremp.-L’Associació Cultural Cambuleta ha posat en marxa una campanya solidària per recaptar fons per comprar material per l’Hospital Comarcal del Pallars arran de la crisi del coronavirus. La iniciativa ‘1 like = 0,5 euros’ demana a la gent que donin un m’agrada a la cançó ‘Parla pallarès’ del seu canal de Youtube i per cada m’agrada l’entitat aportarà 50 cèntims d’euro a la compra del material que el centre sanitari necessiti. La campanya, que es va iniciar el dissabte passat finalitzarà aquest divendres dia 3. En quatre dies ja ha aconseguit, més de 2.000 m’agrada i l’Associació espera superar els 3.500 per poder comprar el màxim de material. Amb aquesta iniciativa Cambuleta vol aportar el seu gra de sorra per lluitar contra el coronavirus.

Joan Ordi, de l’Associació Cultural Cambuleta, ha explicat que han volgut ajudar a l’Hospital de referència dels dos Pallars portant la música a casa de tothom i ajudant a passar millor aquests dies de confinament.La durada de la campanya és solament una setmana donat que l’aportació de material es vol fer com més aviat millor.