Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

L’Ajuntament de Barcelona busca empreses emergents o pimes amb solucions en la lluita contra el coronavirus

ACN Barcelona.-La Fundació BIT Habitat de l’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa una campanya per buscar empreses emergents o pimes que hagin desenvolupat solucions o propostes que puguin ser […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Barcelona.-La Fundació BIT Habitat de l’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa una campanya per buscar empreses emergents o pimes que hagin desenvolupat solucions o propostes que puguin ser desplegades a curt termini i que donin resposta a algun o diversos dels reptes que deriven de la crisi sanitària provocada pel coronavirus. L’objectiu és facilitar el desenvolupament de solucions tecnològiques innovadores, especialment de caire sociosanitari, que serveixin per ajudar als col·lectius més vulnerables. El consistori oferirà a les propostes seleccionades suport comunicatiu i facilitarà les gestions amb l’Ajuntament i amb el seu ecosistema d’innovació per aconseguir que les solucions es puguin desenvolupar.

Els projectes que es busquen estan relacionats amb material, solució logística, monitoratge o verificació, i solucions per a gent gran. Així, s’inclouria la fabricació de mascaretes, respiradors o peces sanitàries amb impressores 3D, aplicacions d’informació o atenció sanitària, assistents virtuals o qualsevol dispositiu que pugui millor o facilitar la feina dels cossos de seguretat.La campanya va començar aquest dilluns i per participar-hi cal fer arribar un vídeo d’un minut amb una explicació completa i la problemàtica que resol la solució proposada, a més del termini de temps en que podria estar al mercat i el número d’unitats que ja es tenen disponibles. Els vídeos s’han de fer arribar al correu info@bithabitat.barcelona.