Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

L’Ajuntament de Barcelona aprova la convocatòria de subvencions per a entitats animalistes

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest dijous la convocatòria 2021 de subvencions adreçades a la protecció i la defensa dels animals. La convocatòria està dotada de 50.000 euros -la […]

Avatar
Agències 25/03/2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest dijous la convocatòria 2021 de subvencions adreçades a la protecció i la defensa dels animals. La convocatòria està dotada de 50.000 euros -la mateixa quantia que l’any passat- i poden optar-hi projectes que desenvolupin programes i activitats que tinguin com a eix vertebrador la protecció dels animals de la ciutat. Entre els criteris específics que es valoraran per atorgar les subvencions hi ha la difusió del mon animal, l’adopció, la tinença responsable o la protecció de la biodiversitat relativa als animals. El termini per a presentar sol·licituds serà de 20 dies hàbils i s’obrirà a partir del dia següent a la seva publicació al BOP, prevista per la setmana vinent.

L’anterior convocatòria, la del 2020, dotada igualment amb 50.000 euros, va permetre subvencionar 27 projectes de diferents entitats. “Amb aquesta línia de subvencions les entitats que defensen els drets dels animals i difonen la tinença responsable poden comptar amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona”, afirma la tercera tinenta d’alcaldia, Laia Bonet.La convocatòria aprovada aquest dijous se suma a la subvenció especifica de 160.000 ja aprovada per a entitats que s’encarreguen del control i gestió de la població de les colònies de gats urbans a Barcelona.