Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

L’ACRA celebra l’aplicació del passaport covid a les residències i espera que tingui el vistiplau dels tribunals

ACN Barcelona.-L’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) ha celebrat aquest dimarts l’anunci del Govern d’aplicar el passaport covid a les residències de gent gran. L’entitat espera que la mesura anunciada […]

Agències 23/11/2021

ACN Barcelona.-L’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) ha celebrat aquest dimarts l’anunci del Govern d’aplicar el passaport covid a les residències de gent gran. L’entitat espera que la mesura anunciada avui tingui el vistiplau dels tribunals i que es pugui aplicar el més aviat possible tant a les visites dels centres com als professionals que en formen part, tot i que la pauta completa de vacunació entre els treballadors és del 93,7%. L’ACRA ha recordat que es tracta d’una mesura “reivindicada” amb una “àmplia acceptació” per part del sector que servirà per protegir un dels col·lectius més vulnerables i que més afectats per la pandèmia.

“Creiem que va en la bona direcció i hauria de permetre anticipar-nos a un possible empitjorament de la situació pandèmica”, ha reconegut la directora general d’ACRA, Montserrat Llopis.