Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

La vaga de pilots d’EasyJet provoca sis cancel·lacions, quatre d’elles a l’Aeroport del Prat

ACN El Prat de Llobregat – La tercera vaga de pilots d’EasyJet ha provocat sis cancel·lacions, quatre d’elles a l’Aeroport del Prat i les altres dues a l’Aeroport de Palma […]

Agències 14/08/2022

ACN El Prat de Llobregat – La tercera vaga de pilots d’EasyJet ha provocat sis cancel·lacions, quatre d’elles a l’Aeroport del Prat i les altres dues a l’Aeroport de Palma de Mallorca. Segons ha informat aquest diumenge Sepla, els avions afectats tenien origen o destí Ginebra, Londres i París. El sindicat ha informat que el seguiment de la vaga d’aquest diumenge ha estat del 100% i que s’han respectat els serveis mínims decretats pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. Els pilots de la companyia suïssa reclamen tornar a gaudir de les condicions laborals prepandèmia i tornar a equiparar els salaris amb l’IPC, per evitar perdre més poder adquisitiu en un moment d’inflació disparada.

Els pilots han convocat tres períodes de vaga d’aturades de 72 hores aquest agost. El primer ha estat aquest cap de setmana i els dos següents seran des del divendres 19 al diumenge 21 i des del dissabte 27 al dilluns 29 d’agost.