Dimarts, 17 de maig de 2022 - Edició 1391
La República

La presidenta de l’ACRA planteja la quarta dosi a les residències: “Fa mesos que ho pregunto”

ACN Barcelona – La presidenta de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), Cinta Pascual, ha plantejat la necessitat de posar la quarta dosi a totes la gent gran que viu […]

Agències 28/04/2022

ACN Barcelona – La presidenta de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), Cinta Pascual, ha plantejat la necessitat de posar la quarta dosi a totes la gent gran que viu en residències a Catalunya. “Fa mesos que pregunto quan posaran la quarta dosi, però em responen que s’ha de fer un estudi”, ha dit a TV3. Ella diu però que ja s’han fet estudis i ha posat com a exemple Israel. A més, ha dit que ara hi ha dosis disponibles i ha demanat no esperar a que vingui l’onada “més forta”. Pascual ha constatat que en la darrera setmana s’han detectat més contagis que en les anteriors.

La presidenta de l’ACRA ha explicat que el “degoteig” de contagis s’ha mantingut en el temps però sí ha reconegut que ha pujat en les darreres setmanes, situant-se en el punt àlgid la passada. Ha afegit que no es tracta de casos greus.

Davant d’aquesta situació, ha defensat la quarta dosi a les residències. Ha dit que sinó, el que caldria és fer un tests a totes les persones que viuen en residències per saber exactament en quina situació s’està.