Divendres, 5 de juny de 2020 - Edició 680
La República

La Policia Local de Salt ha denunciat 384 persones per incomplir les restriccions de l’estat d’alarma

ACN Salt.-La Policia Local de Salt (Gironès) ja ha interposat 384 denúncies a ciutadans que han incomplert les restriccions de mobilitat. Diàriament estableixen controls policials a diversos punts del municipi […]

Avatar
Agències 01/04/2020

ACN Salt.-La Policia Local de Salt (Gironès) ja ha interposat 384 denúncies a ciutadans que han incomplert les restriccions de mobilitat. Diàriament estableixen controls policials a diversos punts del municipi per assegurar que tots els vehicles que circulen tenen autorització per a fer-ho. A més, també hi ha patrulles que vigilen que els establiments i negocis estiguin tancats i tan sols mantinguin la persiana aixecada els serveis essencials. Per altra banda, l’Ajuntament del municipi ha aixecat les barreres de l’aparcament municipal que hi ha al costat del Parc Hospitalari Martí Julià fins a nou avís.

Es tracta d’un aparcament amb capacitat per a 300 vehicles que, des d’aquest dimecres, és gratuït. Aquesta mesura es suma a la suspensió de la zona blava per tal de garantir que els veïns no hagin de baixar a posar el tiquet ni obligar-los a aparcar lluny de casa. A més, el govern local també ha aprovat una mesura per tal que no sigui necessari retirar el vehicle del carrer els dies que es faci la neteja.

Relacionats