Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

La jove cantant de soul jazz María Yfeu, última incorporació al Mercat de Música Viva de Vic

ACN Barcelona.-L’artista revelació María Yfeu actuarà al Mercat de Música Viva de Vic. La jove sevillana de 22 anys actuarà divendres a la Carpa de l’Atlàntida en lloc del conjunt […]

Avatar
Agències 07/09/2021

ACN Barcelona.-L’artista revelació María Yfeu actuarà al Mercat de Música Viva de Vic. La jove sevillana de 22 anys actuarà divendres a la Carpa de l’Atlàntida en lloc del conjunt de Ramon Prats Zb.Yu.Ra, que ha cancel·lat per la impossibilitat d’una de les integrants de viatjar des dels Estats Units a causa de la pandèmia. Yfeu tanca el cartell d’una edició que té altres novetats de darrera hora, com el trasllat de la programació OFF de dijous a l’escenari Goufone Bassa dels Germans Maristes. Així mateix, els horaris de les actuacions de l’escenari Estrella Damm –Oques Grasses, Tribade, ZOO i Suu–podrien variar en funció de les darreres indicacions del Procicat, que l’organització compta a tenir el mateix divendres 10 de setembre.

D’altra banda, els artistes argentins Valdés, Diego Martez, Agustina Paz i Noelia Sinkunas, convidats al MMVV gràcies al conveni amb l’Instituto Nacional de la Música (INAMU) d’Argentina, actuaran finalment online i en diferit. A causa de la pandèmia, han hagut de cancel·lar el seu viatge a Vic i les seves actuacions s’hauran de projectar remotament. A més, l’organització ha confirmat l’espectacle Escola de Rock, pensat per al públic familiar, dissabte al migdia a la Carpa de L’Atlàntida. Pel que fa al nombre d’acreditats professionals d’enguany, de moment es mantenen segons les expectatives del MMVV, “mostrant la necessitat del sector de recuperar esdeveniments com aquest i les ganes de participar-hi presencialment”.Des de l’organització del MMVV es fa una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva en termes sanitaris, i recorden que les circumstàncies actuals “encara no permeten celebrar un MMVV normal i corrent”. Recorden en aquest sentit que s’han de reservar les entrades amb antelació i que el públic seurà en un seient assignat i haurà de dur la mascareta al llarg de tota l’actuació.