Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

La formació impulsada pel Gremi d’Hotels i l’ESHOB durant la pandèmia assoleix 12.000 participants en un any

ACN Barcelona.-La formació impulsada pel Gremi d’Hotels de Barcelona i l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) durant la pandèmia ha registrat 12.000 participants en un any. La iniciativa, gratuïta i […]

Avatar
Agències 24/03/2021

ACN Barcelona.-La formació impulsada pel Gremi d’Hotels de Barcelona i l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) durant la pandèmia ha registrat 12.000 participants en un any. La iniciativa, gratuïta i dirigida a professionals del sector, va sorgir a l’inici del confinament per facilitar la continuïtat de la formació i aprofitar l’aturada de l’activitat. El desenvolupament de la crisi sanitària ha propiciat la continuïtat del projecte i ha permès que la formació dels professionals del sector no s’aturés en cap moment durant l’últim any. En total, s’han impartit prop de 200 formacions en línia, amb més de 45.000 visualitzacions. Els cursos han estat de direcció hotelera, serveis de restauració o gestió d’hostaleria, entre altres.

“Era indispensable garantir la continuïtat formativa dels professionals que formen part del nostre sector durant tot aquest temps de paràlisi de la indústria turística”, ha assegurat el director general del Gremi d’Hotels de Barcelona, Manel Casals. “Tenim molt clar que la formació és la base a l’hora de garantir la qualitat de la nostra destinació i, per aquest motiu, havíem de posar tots els recursos per facilitar-la”, ha coincidit el director de l’ESHOB, Iñaki Gorostiaga.