Edició 2178

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 12 de juliol del 2024
Edició 2178

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 12 de juliol del 2024

La FAVB escull Camilo Ramos com a nou president de la federació i pren el relleu d’Ana Menéndez

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona (FAVB) ha escollit Camilo Ramos com a nou president de l’entitat. Ramos ha pres així el relleu d’Ana Menéndez al capdavant de la federació. La decisió s’ha pres a la 51a assemblea general de la FAVB, que s’ha celebrat al barri del Bon Pastor de la capital catalana sota el lema ‘Moviment veïnal contra la crisi ecosocial’. Durant el conclave també s’ha aprovat l’informe de gestió del 2022 i el pla de treball i el pressupost per al 2023, entre altres. A banda de la presidència també s’ha renovat part de la junta de la federació.

Durant la seva primera intervenció com a president Ramos ha fet una crida a accelerar els processos de renovació tant a les associacions de veïns com al conjunt del moviment veïnal i ha advertit que “la gent jove necessita associacions veïnals enfortides”.

Publicitat

Per la seva banda, Menéndez ha alertat que ara mateix les associacions veïnals s’enfronten a “un període difícil”, perquè la ciutat cada vegada és “més desigual” i això coincideix amb una crisi “global” i amb un període electoral.

Al llarg de l’assemblea les associacions veïnals han carregat contra l’ocupació de l’espai públic per part d eles terrasses, també pel soroll que generen; han qüestionat el model de participació ciutadana, i han reclamat els equipaments pendents.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió