Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Jordi Grau i Tura Soler, Maria Mercè Roca i Àngel Quintana són els autors gironins amb més vendes aquest Sant Jordi

|

- Publicitat -

ACN Girona – Els llibres més venuts per Sant Jordi a Girona han estat ‘Crims: Pecats Capitals’ (La Campana) de Carles Porta, ‘Les nostres mares’ (Proa) de Gemma Ruiz, ’32 de març’ (Univers) de Xavier Bosch, ‘El retrat de matrimoni’ (L’Altra) de Maggie O’Farrell i ‘De la sabana a Mart’ (Rosa dels vents) de Xavier Sala i Martín. D’autors gironins els que més èxit han tingut són ‘Sense càstig: Deu crims impunes’ (La Campana) de Jordi Grau i Tura Soler, ‘Marí’ (La Magrana) de Maria Mercè Roca i ‘Sempre tindré París’ (L’Avenç) d’Àngel Quintana. Això segons el Gremi de Llibreters de Girona. La seva presidenta, Maria Carme Ferrer, fa un balanç positiu d’aquesta jornada i detalla que tot fa pensar que “pot ser un Sant Jordi de rècord” com la tendència general.

Girona ha viscut aquest diumenge una jornada rècord d’assistència de visitants. Durant tot el dia, l’esplanada de la Copa, on s’han instal·lat les parades de llibres i roses per segon cop, s’ha omplert de parelles, famílies i amics que hi assistien per celebrar la diada. El ritme de vendes de les prop de cent parades distribuïdes entre aquesta esplanada i l’avinguda de Ramon Folch, la rotonda del Rellotge i el passeig de la Devesa ha estat frenètic tota la jornada; tot i que, tal com detalla la presidenta del Gremi de Llibreters de Girona, les vendes “han anat millor el matí”.

Publicitat

En paral·lel, l’afluència de gent a les llibreries físiques de la ciutat també ha estat molt alta. “Hem tingut moviment tot el dia”, detalla Ferrer. Tot això fa pensar que les vendes d’enguany, seguint la tendència de tot el territori, batran rècords històrics. Encara que la presidenta admet que “encara és d’hora per saber quants llibres s’han venut” i que s’haurà d’esperar uns dies per tenir el recompte total.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió