Edició 2187

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 21 de juliol del 2024
Edició 2187

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 21 de juliol del 2024

Irene Solà torna a les llibreries el 10 de maig amb la novel·la ‘Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres’

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’escriptora Irene Solà, autora del popular ‘Canto jo i la mutanya balla’, tornarà a les llibreries el 10 de maig amb la novel·la ‘Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres’ (Anagrama). Com ha explicat l’editorial, l’escriptora explora “la dualitat i el lligam intrínsec entre llum i foscor, vida i mort, oblit i memòria, realitat i fabulació”. Anagrama detalla que la història té lloc al mas Clavell, una casa habitada sobretot per dones, situada en algun lloc remot de les Guilleries “transitat per caçadors de llops, bandolers, emboscats, carlins, sortilleres, maquis, pilots de ral·lis, fantasmes, bèsties i dimonis”.

A mas Clavell un grup de dones prepara una festa. Són la Joana, que “per trobar marit va fer un pacte que inauguraria una progènie aparentment corcada”; la Bernadeta, a qui manquen les pestanyes; la Margarida, que “en lloc d’un cor sencer en té un de tres quarts, rabiüt”, o la Blanca, que “va néixer sense llengua, amb la boca com un niu buit, i no parla, només observa”.

Publicitat

Irene Solà (Malla, 1990) va guanyar el Premi Llibres Anagrama el 2019 amb ‘Canto jo i la muntanya balla’. Obra que va aconseguir un gran èxit de vendes i un gran nombre de traduccions.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió