Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Interrompuda la circulació fèrria entre el Prat i Gavà pel descarrilament d’un tren de Rodalies

ACN Barcelona.-La circulació de trens està interrompuda entre Gavà i el Prat de Llobregat des de les 17.40 h d’aquest dilluns a causa del descarrilament d’un tren de Rodalies a […]

Avatar
Agències 06/09/2021

ACN Barcelona.-La circulació de trens està interrompuda entre Gavà i el Prat de Llobregat des de les 17.40 h d’aquest dilluns a causa del descarrilament d’un tren de Rodalies a l’entrada de l’estació del Prat. En concret, i segons expliquen fonts de Renfe, el gestor de les infraestructures ferroviàries, Adif, ha aturat la circulació en aquest indret per la sortida d’un eix del tren que cobria el trajecte Sant Vicenç de Calders – Barcelona Estació de França. Renfe indica que no hi ha hagut danys personals i que els viatgers afectats han estat transbordats a un altre tren situat en paral·lel a l’aturat. Tècnics d’Adif estan avaluant si hi ha gàlib per poder circular per l’altra via.

(S’afegeix la modificació del servei derivada de la incidència)També segons informa Renfe, els trens Regionals de les línies R13, R14, R15, R16 i R17 són desviats per Vilafranca.A la línia R2 sud s’ha establert un servei llançadora entre Barcelona Estació de França i El Prat, mentre que el tram entre el Prat i Gavà es cobreix amb un servei alternatiu per carretera. Entre Gavà i Sant Vicenç de Calders el servei s’ofereix en tren.D’altra banda, els trens de la línia R2 nord poden circular fins a l’aeroport encara que poden patir retards en el seu horari.