Edició 2188

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 22 de juliol del 2024
Edició 2188

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 22 de juliol del 2024

Grifols preveu que els ingressos creixin a doble dígit en el segon semestre i es compromet a reduir el seu deute

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La multinacional catalana Grifols ha afirmat aquest dilluns que espera que els ingressos creixin a doble dígit al segon trimestre d’aquest any en comparació amb el mateix període del 2021, segons ha explicat en un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Concretament, detalla que l’augment de plasma obtingut ha impulsat un augment de les vendes. En aquest sentit, ha garantit que ja s’ha recuperat des del nivell de mínims durant la pandèmia i que des del maig d’aquest any, el volum mensual ha estat superat el volum mig mensual del 2019. Així mateix, Grifols s’ha compromès a reduir els nivells d’endeutament i avança que “està avaluant diverses alternatives estratègiques per aconseguir aquest objectiu”.

L’empresa ha detallat que a 31 d’agost d’aquest any tenia efectiu i línies financeres no utilitzades per un valor superior als 1.300 milions d’euros.

Publicitat

Aquest dilluns al matí, Grifols ha enviat un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors en què exposa que “avança amb fermesa en l’execució del seu pla estratègic de creixement que segueix creant valor sostenible per a tots els seus accionistes”. “Els fonamentals de la companyia segueixen sent sòlids i robustos, com el seu compromís amb la seva missió centenària”, afegeix Grifols, que des del maig ha vist com la seva cotització a la borsa s’ha reduït pràcticament a la meitat.

Grifols també remarca que els principals projectes d’innovació de Biotest AG continuen avançant i que espera que les dues noves proteïnes iGm I Fibronogen es puguin comercialitzar aviat i contribueixin als beneficis operatius de la companyia.

La multinacional també recorda el recent acord amb el Canadà per proveir tractaments d’immunoglobulines durant quinze anys i remarca que “reforça” el seu posicionament com a “posició de referència  en un model de col·laboració públicoprivada pioner en el sector”.

A nivell intern, Grifols assenyala que ha implementat una reorganització de la companyia per “facilitar una major agilitat i focalització de els unitats de negoci” i que en breu incorporarà dos nous executius de “reconeguda trajectòria internacional” per dirigir les unitats de negoci de Biopharma i Plasma Procurement.

Per últim, Grifols anuncia que a partir del primer trimestre del 2023 publicarà els seus resultats trimestrals, tot i que la legislació espanyola no ho obligui, amb l’objectiu de “seguir millorant i l’eficàcia de les seves comunicacions”.

 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió