Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Els sanitaris assenyalen que Lleida ja està a la cinquena onada i alerten que els ingressats cada vegada són “més greus”

ACN Lleida.-Els professionals sanitaris de Lleida alerten que la situació que s’està vivint als centres hospitalaris “recorda a la de principis de Nadal” i afirmen que la demarcació ja ha […]

Avatar
Agències 26/03/2021

ACN Lleida.-Els professionals sanitaris de Lleida alerten que la situació que s’està vivint als centres hospitalaris “recorda a la de principis de Nadal” i afirmen que la demarcació ja ha entrat a “la cinquena onada”. El doctor i coordinador covid-19 de l’Hospital Arnau de Vilanova, José Luis Morales, ha parlat d’un augment d’ingressos en els darrers dies i ha assenyalat que cada vegada els pacients són més joves, amb una mitjana d’edat de 62 anys, i ingressen amb un estat “més greu”. Els professionals també es mostren preocupats pel predomini creixent de la soca britànica, que a Lleida ja arriba entre el 80 i 90%, ja que és més contagiosa durant més temps. Per això, demanen que s’ampliï el temps de confinament dels malalts que no estan ingressats.