Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

Els Mossos investiguen un exprofessor de l’escola Avenç de Sant Cugat del Vallès per abusos sexuals a menors

ACN Sant Cugat del Vallès.-Els Mossos d’Esquadra investiguen un exprofessor de l’escola Avenç de Sant Cugat del Vallès per abusos sexuals als seus alumnes, menors d’edat. Aquest divendres han aparegut […]

Agències 18/12/2021

ACN Sant Cugat del Vallès.-Els Mossos d’Esquadra investiguen un exprofessor de l’escola Avenç de Sant Cugat del Vallès per abusos sexuals als seus alumnes, menors d’edat. Aquest divendres han aparegut a les parets de l’escola unes pintades on es pot llegir ‘Toti professor avenç durant 30 anys, pedòfil a la presó’. Arran de les pintades, però no del cas (que va sortir a la llum fa setmanes), l’escola ha emès un comunicat al respecte. El centre constata que quan el centre va conèixer els fets que s’estan investigant “va actuar en conseqüència”. “Actualment aquest tema es troba en mans de les autoritats pertinents i segueix el seu curs”, afegeix. El docent va deixar el centre quan les sospites van sortir a la llum i es va prejubilar.

La policia va obrir diligències ara fa un mes i va investigar els fets. No hi ha cap denúncia presentada. Els Mossos van fer un informe i l ‘han traslladat a la fiscalia de menors.El Tot Sant Cugat ha parlat amb l’exprofessor i aquest explica que va tenir un “conflicte” amb uns pares i va arribar a un acord amb l’escola per jubilar-se un any abans del que li tocava. També ha assegurat que “està fet pols” i que “no entén res de res”.