Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Els Bombers de Barcelona se senten “infrautilitzats”: “No entenem per què no se’ns està utilitzant de forma massiva”

ACN Barcelona.-Diferents sindicats de Bombers de Barcelona han enviat una carta a l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, on asseguren que estan “infrautilitzats”. “No entenem per què no se’ns està […]

Avatar
Agències 25/03/2020

ACN Barcelona.-Diferents sindicats de Bombers de Barcelona han enviat una carta a l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, on asseguren que estan “infrautilitzats”. “No entenem per què no se’ns està utilitzant de forma massiva”, apunten en la seva missiva, on demanen a Colau que els activi i es mostren disposats a doblar torns, fer les guàrdies necessàries o modificar les condicions laborals de forma temporal per col·laborar en la lluita contra el coronavirus, sempre sense deixar de fer les seves tasques ordinàries. “Creiem que som nosaltres qui ens hem d’exposar per poder ajudar la ciutadania, és la nostra condició i per això estem preparats”, afegeixen.

Els Bombers argumenten que estan “altament qualificats” pel que ara mateix necessita la ciutat, són coneixedors de la logística sanitària, saben treballar en equip i la ciutadania confia en ells.”Entenem que podríem aportar molt més sense deixar descobert el servei de prevenció, extinció d’incendis i salvament de la ciutat. Disposem dels recursos i la capacitat per fer tot allòque es necessita i la nostra condició de servidors públics ens fa sempre voler estar en primera línia de l’emergència”, conclouen.